Šodien ap plkst. 12:00 Džons pie durvīm izdzird klauvējienus. Viņš atver durvis un ierauga ''Sporta Avīzes'' intervētāju.
Intervētājs: Sveiks, Džon! Vai būtu laiciņš ''Sporta Avīzes'' intervijai.
Džons: Sveiks! Protams, ir laiks intervijai!
Intervētājs: Kā iet ar latviešu valodas mācībām? Cik ilgi domā palikt Latvijā?
Džons: Ar latviešu valodu iet diezgan pagrūti, bet cenšos lēnām mācīties. Latvijā es domāju veidot savu karjeru, tāpēc varētu šeit būt pat līdz karjeras beigām.
Intervētājs: Kā ir ar NBA? Vēlies tur spēlēt?
Džons: Ja godīgi, tad NBA mani īsti nesaista. Protams, gribētu tur spēlēt, bet...
Intervētājs: Cik ilgi tu spēlē basketbolu?
Džons: Basketbolu spēlēju kopš 5 gadu vecuma.
Intervētājs: Cik bieži tu trenējies?
Džons: Cenšos trenēties katru dienu. Komandas treniņi ir 4-5 reizes nedēļā, bet brīvajās dienās cenšos aiziet uz trenažieru zāli.
Intervētājs: Kāpēc esi izvēlējies nodarboties tieši ar basketbolu?
Džons: Basketbols vienmēr mani ir piesaistījis. Pat nezinu kāpēc. Ģimenē neviens ar basketbolu nav aizrāvies.
Intervētājs: Vai tevi nav interesējuši arī citi sporta veidi?
Džons: Ir, protams. Varētu teikt, ka man padodas daudzi sporta veidi. Es vēl esmu trenējies peldēšanā, arī tenisā, kad biju mazs. Futbolu uzspēlēju tikai dažreiz vasarā, kas, manuprāt, man arī padodas.
Intervētājs: Kā ir ar tavām attiecībām?
Džons: Pirms mēneša nācās izšķirties ar draudzeni, jo man piedāvāja spēlēt LSBL, bet viņa nevēlējās braukt man līdz. Šobrīd cenšos koncentrēties tikai uz basketbolu.
Intervētājs: Kurš Tevi aizveda uz pirmo basketbola treniņu?
Džons: Sporta skolotājs. Viņš pamanīja manas prasmes un piedāvāja iestāties skolas komandā.
Intervētājs: Kāds ir Tavs lielākais panākums karjerā?
Džons: Noteikti, ka spēlēšana Pasaules U-18 čempionātā pārstāvot Kanādu.
Intervētājs: Vai kādreiz nav gribējies visu mest pie malas?
Džons: Ir bijušas domas, ka negribu vairs spēlēt un kam tas vajadzīgs, bet jāmāk pārvarēt grūtus brīžus un cīnīties tālāk.
Intervētājs: Basketbols un mācības viens otram netraucēja?
Džons: Pat ļoti traucēja, jo universitātes laikā mācībām pievērsu mazu uzmanību.
Intervētājs: Ko domā par LSBL nākotni?
Džons: Ļoti ceru, ka šī basketbola līga pastāvēs ilgi, jo pagaidām nevienā citā līgā spēlēt netaisos.
Intervētājs: Liels paldies par šo interviju. Noteikti to ievietosim žurnāla pirmajās lappusēs blakus Ralfa Žagara intervijai.
Džons: Super! Paldies, ka pievērsāt man uzmanību!